PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

Nå fra kr 199.900,–

Veiledende pris er 229.900,–. Tilbudet gjelder ut året Bilene er klare for levering.

Partner Tepee
KORT SAGT
DESIGN
KJØREOPPLEVELSE
TEKNOLOGI

HELT ELEKTRISK FAMILIEBIL

Peugeot Partner Tepee Electric er familiebilen som er helt elektrisk, med en rekkevidde på 170 km (NEDC). Full av snedig romløsning og praktiske egenskaper.

  • Forvarmer med app styring
  • Hurtiglader
  • SMEG DAB-radio med BlueTooth, MirrorScreen og touch-skjerm
  • Ryggesensor
  • Manuelt klimaanlegg
  • Topphengslet bakdør

PRAKTISKE LØSNINGER

Innredningen i Partner Tepee Electric er praktisk og egner seg til ditt behov. Har du få passasjerer, men trenger bagasjeplass? Da kan du selvfølgelig felle ned eller ta ut baksetene ved behov.

BAGASJEROM MED OPPTIL 3000 LITER

Bagasjerommet i Partner Tepee Electric kan romme opptil 3000 liter hvis setene tas ut, eller 1350 liter med fem passasjerer. Her er det rom for det meste.

ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG

Instrumentpanelet viser alltid forbruket av strøm og ladetilstanden til bilen. Dermed kan du fullt utnytte den imponerende rekkevidden på 170 km (NEDC), og få en økonomisk kjøreopplevelse.

HYSJ! HØRER DU DET?

Det er Partner Tepee Electric. Med elektrisk motor, blir også støyen i kupeen kraftig redusert, noe som fører til et mer behagelig miljø.

LADING: SÅ ENKELT ER DET

Lad bilen med stikkontakt i veggen hjemme, eller på en ladestasjon. Partner Tepee Electric kan lades på mange ulike typer stikkontakter.

30 MINUTTERS HURTIGLADING

Med hurtigladingsmodusen, får du ladet 80 % av bilens batteri på 30 minutter ved hjelp av spesielle ladestasjoner på offentlig sted, ladestasjoner, eller private hjem.

VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS PEUGEOT?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder.
Kom innom og prøv din favoritt-Peugeot, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER

HELELEKTRISK KJØREGLEDE

Partner Tepee Electric er utstyrt med en elektromotor med ypperlig dynamisk ytelse.

FLEKSIBEL INNREDNING

Den nye Partner Tepee Electric har uovertruffen kupekomfort og en svært fleksibel innredning. Den familievennlige elbilen har god plass til fem personer i den trivelige kupeen.

ENKEL LADING

Partner Tepee Electric har en imponerende rekkevidde på 170 km (NEDC), og du kan velge mellom standardlading og hurtiglading.

FJERNSTYRINGSFUNKSJONER

For deg som stiller ekstra høye krav til sikkerhet og komfort, er den nye Peugeot Partner Tepee Electric utstyrt med smarte funksjoner som kan fjernstyres fra en smarttelefon.

PARKERINGSSENSOR

Et system bestående av visuelle parkeringssensorer med lydsignaler registrerer eventuelle hindringer rundt bilen under parkeringsmanøvrene.

Pris levert Drammen. Lokale fraktomkostninger kan tilkomme. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike.